Ons steunen als bedrijf

Met een gift, sponsoring of partnership van en met Stichting Gilat laat je als bedrijf zien dat je geeft om maatschappelijke doelen gericht op chronische zieke kinderen.
Wij zijn als stichting geheel afhankelijk van donaties van particulieren en fondsen en willen daarom graag structurele, bij voorkeur meerjarige relaties aangaan met bedrijven.
Wij organiseren graag evenementen met bedrijven of zetten acties op om bepaalde onderdelen van onze bedrijfsvoering te sponsoren. Ook pro bono hulp is altijd meer dan welkom. Onze stichting werkt hard aan haar professionalisering. Wij hebben altijd behoefte aan deskundigen op het gebied van communicatie & marketing, fondsenwerving, sociale media, fotografie, eventmanagement.
Meer weten over de mogelijkheden om bijvoorbeeld een serie theatervoorstellingen, een kist met verkleedkleren, of de opstartkosten voor het realiseren van voorstellingen in een nieuw ziekenhuis te ondersteunen? Stuur dan een e-mail naar nathalie@gilat.nl
Sponsoren en donateurs Stichting Gilat

“Elke week weer, dat is fijn in een ziekenhuis waar veel ad hoc plaatsvindt, elke week weer kunnen we rekenen op een leuke voorstelling via Stichting Gilat. Bijzonder dat dit elke keer een verrassend effect heeft op de kinderen maar ook ouders en grootouders. Het ontroert ook mij nog steeds om te zien hoe een kind na aarzeling toch voorzichtig gestimuleerd wordt om, hetzij aan de zijlijn, hetzij op het podium, mee te doen. Hoe trots kan je zijn als dit lukt! Dat onze samenwerking nog maar lang mag duren!”

Jeannette Konings, hoofd Pedagogische Zorg Emma Kinderziekenhuis UMC, AMC