Word nu Vriend

Stichting Gilat verzorgt interactieve theatervoorstellingen voor kinderen in academische ziekenhuizen.

Help jij ons mee?

Stichting Gilat zorgt voor plezier, ontspanning en afleiding met interactieve theatervoorstellingen voor chronisch zieke kinderen in ziekenhuizen. Wij bieden de kinderen een lach aan. Even geen pijn en verdriet, maar afleiding en plezier. We doen dat in zes kinderziekenhuizen: in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Groningen en Nijmegen. Stichting Gilat is afhankelijk van giften en donaties.

Help jij mee de kinderen even te laten vergeten dat ze ziek zijn? Namens jou kunnen we direct een kind in een ziekenhuis blij maken met een Gilat-pop. Als je wilt, kun je de pop ook zelf ontvangen.

Stichting Gilat zorgt voor plezier, ontspanning en afleiding met interactieve theatervoorstellingen voor chronisch zieke kinderen in ziekenhuizen! We laten de zieke kinderen even vergeten dat ze ziek zijn. Even geen pijn en verdriet, maar afleiding en plezier. Help je mee om meer zieke kinderen zich weer even echt kind te laten voelen?

Heel erg bedankt alvast!

Jair & Tali Eisenmann
Oprichters Stichting Gilat en ouders van Gilat

Word nu Vriend

Stichting Gilat zorgt voor plezier, ontspanning en afleiding met interactieve theatervoorstellingen voor chronisch zieke kinderen in ziekenhuizen!

Help jij mee de kinderen even te laten vergeten dat ze ziek zijn?

Heel erg bedankt alvast!

Jair & Tali Eisenmann
Oprichters Stichting Gilat en ouders van Gilat