Interactieve theatervoorstellingen van stichting Gilat

Onze theaterprogrammering is professioneel, zeer gevarieerd en altijd interactief van karakter; van theater tot dans, muziek, googelshows en meet & greets met bekende en minder bekende Nederlanders.

Onze voorstellingen duren gemiddeld vijfenveertig minuten. Ze brengen een lichte boodschap, gaan over dingen uit het gewone, dagelijkse leven. Soms doen we net alsof we even op een andere planeet/of plek op aarde zijn. Amusement en lachen zijn onze centrale pijlers.

Onze acteurs zijn de animators in een voorstelling, maar juist de zieke kinderen krijgen alle ruimte om mee te spelen; mee te presenteren, mee te denken, mee te raden, -roepen, -dansen of uit te beelden. Er wordt veel geïmproviseerd.

Uniek is onze eigen theaterproductie: Max & Jet: er zijn verschillende thema’s die afwisselend in deze voorstellingen worden gebruikt:

  • Max & Jet Sinterklaasshow
  • Max & Jet Dromenshow; een show die gaat over slapen en dromen en wat die dromen kunnen betekenen. De kinderen leren dat het heel leuk is om van je dromen verhaaltjes te maken, of op de schrijven
  • Max & Jet Jarig zijn show: Max is jarig; Kinderen worden meegenomen naar het feest van jarig zijn en leren zich ook te verplaatsen in hoe verjaardagen worden gevoerd in andere landen
  • Max & Jet; Max is zijn lach kwijt: een hele grappige show die richt zich op verbeeldingskracht van de kinderen
  • Max & Jet; Max is prins watje show; Jet gaat op zoek naar een prins, en komt er achter dat als je maar jezelf bent dan ben je al leuk genoeg
  • Max & Jet vakantieshow: als je niet op vakantie gaat kun je ook vakantie vieren, Max wordt gevraagd om op TV te komen
  • Mak & Jet; Heel Holland bakt show: Max en Jet gaan bakken en beleven veel lol en avonturen in de keuken

Daarnaast hebben werken wij samen met theaterbureau  www.vanaf2.nl die circa 12 acts per jaar in alle ziekenhuizen voor ons verzorgen. De acts van dit theaterbureau zijn van zeer hoge kwaliteit en bieden veel afwisseling.

Voorstellingen

Emma Kinderziekenhuis AMC, Amsterdam:
Iedere dinsdag 15.00 – 15.45 uur

Sophia kinderziekenhuis, Rotterdam:
Om de week op zondag 15.00 – 15.45 uur

Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie, Utrecht:
Om de week op woensdag 15.00 – 15.45 uur

Beatrix Kinderziekenhuis UMCG, Groningen:
Om de vier weken op woensdag 15.00 – 15.45 uur

Juliana Kinderziekenhuis, Den Haag:
Vanaf 3 oktober om de vier weken op donderdag 15.00 – 15.45 uur