Onze theaterprogrammering is professioneel, zeer gevarieerd en altijd interactief van karakter: van theater tot dans, muziek, goochelshows en meet & greets met bekende en minder bekende Nederlanders.

Onze voorstellingen duren gemiddeld 45 minuten. Ze brengen een lichte boodschap, gaan over dingen uit het gewone, dagelijkse leven. Soms doen we net of we even op een andere planeet of plek op aarde zijn. Amusement en lachen zijn onze centrale pijlers.

Onze acteurs zijn de animators in een voorstelling, maar juist de zieke kinderen krijgen alle ruimte om mee te spelen, mee te presenteren, mee te denken, mee te raden, roepen, dansen of uit te beelden. Er wordt veel geïmproviseerd.

Uniek is onze eigen theaterproductie: Max & Jet. Er zijn verschillende thema’s die afwisselend in deze voorstellingen worden gebruikt:

  • Max & Jet Sinterklaasshow
  • Max & Jet Dromenshow: een show die gaat over slapen en dromen en wat die dromen kunnen betekenen. De kinderen leren dat het heel leuk is om van je dromen verhaaltjes te maken, of op te schrijven.
  • Max & Jet zijn jarig-show: Max is jarig! Kinderen worden meegenomen naar het feest van jarig zijn en leren zich ook te verplaatsen in hoe verjaardagen worden gevoerd in andere landen.
  • Max & Jet – Max is zijn lach kwijt: een hele grappige show die richt zich op verbeeldingskracht van de kinderen.
  • Max & Jet – Max is prins Watje-show: Jet gaat op zoek naar een prins, en komt erachter dat als je maar jezelf bent, je al leuk genoeg bent.
  • Max & Jet vakantieshow: als je niet op vakantie gaat, kun je ook vakantie vieren! Max wordt gevraagd om op TV te komen.
  • Mak & Jet – Heel Holland Bakt-show: Max en Jet gaan bakken en beleven veel lol en avonturen in de keuken.

Daarnaast werken wij samen met theaterbureau www.vanaf2.nl, die circa 12 acts per jaar in alle ziekenhuizen voor ons verzorgen. De acts van dit theaterbureau zijn van zeer hoge kwaliteit en bieden veel afwisseling.

Voorstellingen

November

2/11 Academisch Medisch Centrum

10/11 Prinses Maxima Centrum

16/11 Academisch Medisch Centrum

18/11 Universitair Medisch Centrum

21/11 Sophia Kinderziekenhuis

23/11 Academisch Medisch Centrum

24/11 Prinses Maxima Centrum

30/11 Academisch Medisch Centrum

Maar Max en Jet zitten nooit stil! Op ons YouTube-kanaal maken zij de leukste video’s voor alle kinderen die nu wel wat extra afleiding kunnen gebruiken. Bekijk Max & Jet online hier!

 

Vanaf maart 2022 verschijnt de enige echte Gilat Gallery online, speciaal voor alle kinderen in de academische kinderziekenhuizen.

Jouw kunst aan de wand! Alle vormen van kunst is mogelijk. klik hier voor meer info