Juliana kinderziekenhuis – Den Haag

Het is eindelijk zo ver!
Vanaf donderdag 3 oktober zijn de interactieve voorstellingen van Stichting Gilat ook in het Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag te zien. De voorstellingen zijn om de vier weken op donderdag van 15:00 tot 15:45 te zien. Wij hebben er heel veel zin in en hopen dat wij de kinderen in het Juliana Kinderziekenhuis vreugde, afleiding en ontspanning kunnen bieden met onze op maat gemaakte interactieve theatervoorstellingen. Wij werden heel enthousiast ontvangen en kijken uit naar de samenwerking!

Gilat Theater

Voorstellingen

Vanwege de corona-maatregelen zijn er momenteel helaas geen Gilatvoorstellingen in de ziekenhuizen. Wel bieden we volop online vermaak aan. Lees snel verder!

Max & Jet online

De opnames voor ons online kanaal zijn in volle toeren: sinds deze week zijn er wekelijks Max & Jet voorstellingen te bekijken, inclusief gastoptredens. Dat is goed nieuws. Niet alleen voor de zieke kinderen, maar voor iedereen die van kindertheater houdt! Max & Jet zijn staan te popelen om meer shows te geven, zodat de kinderen de kans krijgen om meer te lachen en even weg te dwalen uit hun lastige situatie in de klinische omgeving. Bekijk HIER de eerste aflevering.

Eénmaal per week delen de pedagogische medewerkers onze “Max & Jet Kwis” uit bestaande uit open vragen, raadsels, woordspelletjes en meer. De winnaar van de week ontvangt hierbij een prijs.

Zoom TV: online meet & greets met (sport)helden

In samenwerking met Helden worden er met regelmaat livestreams opgezet, waarbij kinderen hun (sport)helden ontmoeten en de gelegenheid krijgen om hen vragen te stellen. Met deze actie proberen wij ook tieners afleiding te geven in deze moeilijke tijd. Justin Kluivert trapte afgelopen woensdag 25 maart af vanuit zijn huis in Rome. De compilatie van Hart van Nederland is HIER te bekijken. Voor de komende weken staan livestreams met onder andere Marit Bouwmeester, Epke Zonderland en Vivian Miedema op het programma.