Gilat Gallery

Gilat Gallery

Vanaf maart 2022 verschijnt de enige echte Gilat Gallery online, speciaal voor alle kinderen in de academische kinderziekenhuizen.De sfeer in de Gallery is vergelijkbaar met een echt museum. Een grote hal, hoge muren, makkelijk behandelbare paden en op elke plek een goed overzicht over de kinder-kunstwerken en de bijbehorende informatie.

Wie
Een deelname is exclusief voor alle kinderen tussen de 4 en 18 jaar die genoodzaakt zijn academische kinderziekenhuizen in Nederland te bezoeken of hier langdurig verblijven.

Jouw kunst aan de wand!
Alle vormen van kunst is mogelijk. Als kunstenaar denk je niet in hokjes en laat je je gedachten spreken. Er is voldoende ruimte voor tekeningen, schilderijen, videoclips, beelden van klei of kunstwerken zoals bijv. strijkkralen. Je kunt iets moois maken en als je wilt daar een leuke boodschap aan toevoegen.

Wanneer
Wij vragen jou om het kunstwerk tussen 15 oktober en 31 januari 2022 in te leveren bij één van de medisch pedagogisch zorgverleners. Nadat Stichting Gilat de foto heeft gemaakt van jouw kunstwerk, krijg je uiteraard het kunstwerk terug. Heb jij een filmpje gemaakt? Dan mag je deze direct sturen naar info@gilat.nl.

De 4 origineelste inzendingen krijgen een supergaaf spel!

Opening
In maart 2022 gaat de Gilat Gallery online open. Vanaf dan kan iedereen 24 uur per dag de Gilat Gallery bezoeken om de kunstwerken te bekijken. Natuurlijk krijgen alle kunstenaars een week voor de opening een digitale link om bij de premiere online aanwezig te zijn.

Wie weet ben jij wel de de nieuwe Joseph Klibansky, Rembrandt of Leonardo da Vinci. Doe mee!

Mocht je nog vragen hebben dan mag je natuurlijk altijd een e-mail sturen naar info@gilat.nl